Itä-Suomen yliopistossa on käytössä erilaisia sähköisiä työvälineitä, jotka auttavat opiskelussa, työskentelyssä ja viestinnässä. Näiden välineiden avulla saat ajantasaisimman tiedon opiskeluasi ja yliopistoa koskevista asioista.

KAMU Käsikirja on jatkuvasti kehittyvä opiskelijan tietopankki, josta löydät kaikille opiskelijoille yhteiset ohjeet ja linkit eri palveluihin.
kamu.uef.fi

OPINTOYHTEISÖ on tietyn laitoksen, yksikön, pääaineen tai koulutuksen opiskelijoille muodostettu yhteisö, josta löytyy heille kohdennettua tietoa ja esim. tarkennuksia Kamun ohjeisiin sekä opiskeluun liittyvät yleiset tiedotteet. Opintoyhteisöt ovat Office 365 -ympäristössä, jonne kirjaudutaan UEF-tunnuksilla. Listauksen opintoyhteisöistä löydät Kamusta.

YAMMER on opiskelijoiden ja henkilöstön sisäisen viestinnän pääkanava, jossa kaikilla on mahdollisuus keskustella sekä seurata ja perustaa ryhmiä. UEF Opiskelijat -ryhmässä jaetaan kaikkia opiskelijoita koskevaa tietoa ja opintoyhteisösi Yammerista saat opiskelualaasi liittyvän tuoreimman tiedon. Kannattaa liittyä ja seurata molempia Yammer-ryhmiä. Yammer-linkin löydät yliopiston etusivulta ja sinne kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Sinulle luodaan SÄHKÖPOSTILAATIKKO automaattisesti ja osoitteesi on tunnus@student.uef.fi. Kirjaudu sähköpostiin ja muihin O365-palveluihin antamalla tunnus muodossa tunnus@uef.fi. Linkin sähköpostiisi löydät yliopiston etusivulta.

Palaa artikkeliin.