16391 Tukipalvelut tohtoriopiskelijalle

Tietotekniikkapalvelut (Tipa)

Tietotekniikkapalvelut (Tipa) on yliopistopalveluihin kuuluva IT- ja opetusteknologiapalveluita tuottava asiantuntijayksikkö.  Tipaan voit ottaa yhteyttä soittaen, chat-palvelun, sähköpostin tai asiointipalvelun (ks. alla) kautta. Katso myös yleisimmät Tietotekniikkapalveluille esitetyt kysymykset ja ohjeet FAQ.

Asiointipalvelut

Asiointipalvelu on sähköinen palvelu, johon UEF-tunnuksella kirjautumalla pääset mm. täyttämään erilaisia hakemuksia. Voit esimerkiksi hakea lisäkäyttöoikeuksia tunnuksellesi, vaihtaa salasanan, tilata ohjelmistolisenssin, hakea tutkintotodistuksen tohtorintutkinnosta tai rekisteröityä tutkijaksi, jolloin saat käyttöösi tutkijan levytilan.

Oppari ja Oppitupa

Opparin palvelutiskiltä saat tietoa mm.  tietokoneista ja ohjelmista. Opparin aukioloajat ja tarkemmat kuvaukset palveluista löydät Kamusta.

Mikäli toimit opettajana UEFissa, saat pedagogista ja teknistä tukea tieto- ja viestintätekniikan ja sosiaalisen median opetuskäyttöön Oppituvasta. Lisätietoa Oppituvan tarjoamista palveluista löydät Heimosta (vaatii UEF-kirjautumisen).

Opintopalveluiden asiakaspalvelu

Opintopalveluiden asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä esim.

  • muuttaaksesi nimen Oodiin (nimenmuutos ensin maistraattiin)
  • muuttaaksesi osoitetiedot salaisiksi Oodiin (tarvitaan turvakielto maistraatista)
  • muuttaaksesi/korjataksesi opintorekisterin tietoja esim. opinto-oikeuteen tai lukuvuosi-ilmoittautumiseen liittyen (suorituskirjaukset tehdään ja korjataan laitoksilla)
  • saadaksesi opiskelutodistuksen tai virallisen opintosuoritusotteen

Joensuun ja Kuopion yhteinen palvelunumero on 029 445 8900 ja sähköposti: opiskelu@uef.fi

Asiakaspalvelutiski sijaitsee Joensuussa Aurora-rakennuksen 1. kerroksessa (Yliopistokatu 2) ja Kuopiossa Canthia -rakennuksen 2. kerroksessa (Yliopistonranta 1 C). Aukioloajoista saat tietoa Opintopalveluiden sivuilta.

Kansainväliset liikkuvuuspalvelut

Kansainvälisistä liikkuvuuspalveluista saat tukea ja neuvontaa esim. Erasmus- harjoittelua sekä opettaja- ja -henkilökuntavaihtoa koskien. Yhteyttä voit ottaa sähköpostiosoite (international@uef.fi) tai vierailemalla paikan päällä Joensuussa Aurora-rakennuksessa, sisäänkäynti A, 1. krs ja Kuopiossa Canthia -rakennuksessa, 2. krs (Oppari).

Lue lisää tutkijavaihtomahdollisuuksista Kamussa.

Kirjaston palvelut

Kirjasto tarjoaa tiloja työskentelyyn sekä erilaisia palveluita tutkijoille . Lue lisää uuden asiakkaan oppaasta.