HALUATKO VENÄJÄN JA ITÄISEN EUROOPAN ASIANTUNTIJAKSI? -> Hae Venäjän ja itäisen Euroopan asiantuntijaopintoihin (VIExpert) 31.3.2018 mennessä!

06.03.2018 Joensuu, Kuopio, Savonlinna

Asiantuntijaopinoissa voit erikoistua Venäjään ja itäiseen Keski-Eurooppaan paitsi omalla tieteenalallasi, myös monitieteisesti. Pääset osaksi valtakunnallista VIE-osaamisverkostosta ja saat tutkinnon omasta yliopistostasi ja tiedekunnastasi.

ASIANTUNTIJAOPINTOJEN SUORITTAMISESTA SAAT LISÄARVOA, JOSTA HYÖDYT TYÖMARKKINOILLA.

VIExpert tarjoaa:

• Mahdollisuuden osallistua eri yliopistojen tarjoamille VIE-kursseille
  • Tukea osallistumisesta aiheutuviin matkakuluihin
  • Aleksanteri-instituutin erikoiskursseja
  • Graduseminaareja antamaan lisätukea opinnäytetyölle
  • Mielenkiintoisia intensiivi- ja verkkokursseja sekä opintomatkoja ja vaihto-opintoja
  • Mahdollisuuksia verkostoitua muiden VIExpertien kanssa

Hakuedellytykset:

• Opinto-oikeus maisterin tutkintoon jossakin verkoston jäsenyliopistossa*
  • Vähintään 40 opintopistettä pääaineen opintoja
  • Kandidaattivaiheen opinnot loppusuoralla
  • Motivaatio Venäjän ja itäisen Keski-Euroopan opintoihin
  • Suunnitelmia tehdä loppututkielma VIE-alueeseen liittyen
  • Kielitaito (esim. venäjä) on etu, muttei vaatimus.

VIExpert on yliopistojen muodostama valtakunnallinen verkosto, jota koordinoi Helsingin yliopiston alainen Aleksanteri-instituutti.

HAKUAIKA PÄÄTTYY 31.3.2018, TOIMI SIIS PIAN!

Sähköinen hakulomake löytyy osoitteesta: http://blogs.helsinki.fi/vie-maisterikoulu/hakeminen/

Valitsemme noin 35 opiskelijaa erikoistumaan Venäjän ja itäisen Euroopan asiantuntijoiksi. Valinnasta ilmoitetaan 18.5.2018 mennessä.

OTA YHTEYTTÄ: http://blogs.helsinki.fi/vie-maisterikoulu/

Tapani Kaakkuriniemi, koulutuspäällikkö puh. 02941 23680, tapani.kaakkuriniemi(at)helsinki.fi
Hanna Peltonen, koordinaattori puh. 02941 23681, hanna.o.peltonen(at)helsinki

*AALTO-YLIOPISTO, HANKEN SVENSKA HANDELSHÖGSKOLAN, LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO, ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO, HELSINGIN YLIOPISTO, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO, LAPIN YLIOPISTO, OULUN YLIOPISTO, TAMPEREEN YLIOPISTO, TURUN YLIOPISTO, VAASAN YLIOPISTO, ÅBO AKADEMI