ePortfolio-palvelu

Kyvyt.fi ePortfolio-palvelu tarjoaa opiskelijoille monipuoliset työkalut oman portfolion rakentamiseen ja kehittämiseen verkossa. Kyvyt.fi:n avulla voit luoda ja ylläpitää omaa ansioluetteloa sekä dokumentoida ja reflektoida omaa osaamistasi mm. keräämällä ja järjestelemällä osaamisesta kertovia tuotoksia sekä pitämällä oppimispäiväkirjaa ja blogeja. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden myös verkostoitua ja julkaista portfolionäkymiä valituille palvelun käyttäjille, kavereiksi hyväksytyille käyttäjille tai laajemmalle yleisölle, esim. potentiaalisille työnantajille työnhaun yhteydessä, yleisen Internetin kautta.

Kyvyt.fi ePortfolio-palveluun pääset UEF:n Moodle-ympäristön pääsivun kautta kohdasta Verkkopalvelimet ja sen alla linkki kyvyt.fi-palveluun. Tästä linkistä pääset suoraan omilla UEF-tunnuksillasi luomaan tunnuksen kyvyt.fi-palveluun. Kyvyt.fi-palveluun luomasi käyttäjätunnukset ovat käytettävissä myös opiskeluoikeuden päättymisen jälkeen.

Yliopiston Moodle-ympäristöön on avattu kaikille Moodlen käyttäjille avoin ”UEF Kyvyt.fi ePortfolio” –alusta, joka löytyy Moodle-kurssien listauksesta. Moodle-ympäristöstä löytyy myös ohjeet eportfolion-luontiin sekä yhteystiedot tiedekunnissa/oppiaineissa toimivista Kyvyt.fi-yhteyshenkilöstä, jotka opastavat ja neuvovat tarvittaessa palvelun käyttöön.