Mikä on Kamu?

Tervetuloa Kamu-käsikirjaan!

Kamu on koko ajan kehittyvä opiskelijoiden tietopankki, josta löydät kaikille opiskelijoille yhteiset ohjeet, palvelut ja tiedotteet.

Kamu-käsikirja on suunniteltu mobiililaitteisiin eikä sen käyttö vaadi kirjautumista. Tieto on jaoteltu käsikirjassa loogisiin kokonaisuuksiin, mutta sinun ei tarvitse tietää minkä otsikon alle asiat mahdollisesti kätkeytyvät, vaan hakutoiminnolla löydät kätevästi haluamasi tiedon.

Tällä hetkellä tiedot on jaoteltu seuraavasti: 

  • Kaikille opiskelijoille yhteiset ohjeet ovat opiskelijan Kamu Käsikirjassa.  
  • Uusien opiskelijoiden ohjeet ovat käskirjassa ja ne on nostettu omaksi osakseen.
  • Tiedekuntien ohjeet on kerätty sivulta aiheen sivulta Ohjeet tiedekunnittain 
  • Oppiaine- ja koulutuskohtaiset tarkentavat ohjeet opiskelijoille löytyvät Opintoyhteisöistä, joihin pääsee kirjautumalla.

Englanninkielistä Kamua valmistellaan koko ajan. Toistaiseksi englanninkieliset ohjeet opiskelijoille löytyvät osoitteesta  http://www.uef.fi/en/studies. 

Seuraa ajankohtaisviestintää Yammerissa 

Opiskelijoiden ja henkilöstön sisäisen viestinnän pääkanavaksi on avattu Yammer. Kaikkia opiskelijoita koskevaa tietoa jaetaan Yammerin UEF Opiskelijat -ryhmässä, jossa viestejä voi kommentoida ja niistä voi keskustella. Yksittäistä kurssia, vuosikurssia, pääainetta yms. varten voivat opettajat, ohjaajat ja kurssien vetäjät – mutta myös sinä itse – perustaa Yammer-ryhmiä, joissa voidaan tiedottaa aiheeseen liittyvistä asioista sekä käydä keskusteluja. Yammeriin pääset menemällä O365-ympäristöön Opiskelijan käsikirjan tai yliopiston verkkosivujen kautta. 

Yammerista on tarjolla myös yksinkertainen ja maksuton sovellus, jonka voi ladata omalle puhelimelle tai tabletille puhelimen sovelluskaupasta. Silloin keskusteluihin pääsee käsiksi mistä tahansa ja milloin tahansa. 

Eikä tässä kaikki – kehitämme palvelua palautteet huomioiden

Sinun palautteesi on tärkeää Kamun kehitykselle. Jätä siis palautetta, kommentteja ja kehitysideoita käsikirjan jokaisella sivulla olevasta puhekuplasta. Jätä yhteystietosi, jos haluat sinulle vastattavan.  

Lisätietoa Käsikirjasta ja Opintoyhteisöistä

Sari Pitkänen (sari.h.pitkanen (at) uef.fi), Opintopalvelut