Office 365

Microsoftin ​​​Office 365 -ympäristö täydentyy jatkuvasti uusilla sovelluksilla ja työkaluilla. Löydät listan työkaluista vohvelivalikosta Kaikki sovellukset (All Apps)​ -linkin takaa.

UEFissa tietotekniikkapalvelut ja opintopalvelut tarjoavat tukea seuraavien perustyökalujen käyttöön, mutta itsenäisesti voi toki käyttää valikoimasta kaikkea, minkä hyödylliseksi katsoo.

Yammer

UEFin Yammer on yksityinen sosiaalinen verkko, jonka kautta voit olla yhteydessä muihin uefilaisiin, jakaa tietoja ryhmien välillä ja organisoida projekteja. Yammer-keskustelut ovat suojattuja ja näkyvät vain uefilaisille, mutta organisaation ulkopuolisia henkilöitä on mahdollista liittää esim. projektikohtaisiin Yammer-ryhmiin.  Lue lisää vinkkejä Yammerin käyttöön.​

Delve

Delve on hakukeskus, joka löytää mm. uefilaisten yhteystiedot, sekä dokumentit, joihin sinulla on oikeus, kuten esimerkiksi omat dokumenttisi OneDrivessa, sinulle jaetut dokumentit, Heimon uutiskeskuksen uutisiin liittyvät julkiset dokumentit, dokumentit niistä SharePoint -ryhmistä, joihin kuulut, sekä Heimon Palveluihin liittyvät dokumentit.  Lue lisää Delvestä​.

OneDrive

Oma, henkilökohtainen tallennustila (5​ TB).

SharePoint

SharePointista löydät työtilat, joihin kuulut ja näet myös kaikille avoimet työtilat. Voit myös itse luoda työryhmälle työtilan, kun tarvitsette paikan sisällön, tietojen ja uutisten järjestämiseen ja yhteiskäyttöön.

OneNote

OneNote on digitaalinen muistikirja, jonka avulla voit tehdä muistiinpanojasi.

Office-työkalut

​O365 -ympäristöstä löydät myös tutut office-työkalut (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), joiden ansiosta mm. dokumenttien muokkaus onnistuu nopeasti selaimella. Näin tiedostot tallentuvat automaattisesti ja voit käyttää, muokata ja jakaa uusinta versiota myös tien päällä.