Tarkenna hakuasi

13733 Hyvinvointityöpajat tiistaina 6.10.2020 klo 12-15

Hyvinvointityöpajat tiistaina 6.10.2020 klo 12-15

Samansisältöiset työpajat järjestetään kolme kertaa peräkkäin klo: 12.15-13.00, 13.15-14.00 ja 14.15-15.00. Valitse 3 pajaa ja osallistu oman kampuksesi tai molempien kampusten yhteisiin pajoihin. Etäsessioihin mahtuu n. 500 osallistujaa kerrallaan. Jos paja, mihin olet ensisijassa menossa esim. klo 12.15, on jo täynnä, valitse toinen paja ja kokeile klo 13 tai 14, josko ensimmäiseen pajaan jo mahtuu.

opiskelukunnon kohotusta: eväitä sujuvaan opiskeluun

  • Miten voisin ylläpitää hyvää opiskelumotivaatiota? Entäpä jos stressaa? Mitä voisin tehdä, jottei opintoni rupeasi takkuamaan? Etsitään yhdessä keskustelun ja pienien tehtävien avulla eväitä sujuvaan opiskeluun. Keskustelua vetävät opintopsykologit.
  • Opiskelukunnon kohotusta -webinaarin diat (pdf)

opintopinnat kotiin – vinkit tenttiin valmistautumiseen ja muihin oppimisen tapoihin yliopistossa

opiskelun vuorovaikutustilanteet: kuinka pärjätä jännittämisen kanssa?

  • Itä-Suomen yliopistossa kouluttaudutaan aloille, joissa vuorovaikutusosaaminen on keskeistä ammattiosaamista. Millaisia ovat opiskelun vuorovaikutustilanteet? Missä tilanteissa jännitys hyvin tyypillisesti on läsnä? Kuinka kursseista selviää, jos jännittää? Kuinka kohtuullistan jännittämistä? Miten jännittämistä voi kesyttää omin avuin ja yhdessä toisten kanssa? Näitä teemoja pohdimme työpajassa asiantuntijaopettajan ja yhteisen keskustelun voimin.
  • Vuorovaikutustilanteet-webinaarin diat (pdf)

arki haltuun – ilo opiskeluun

  • I Love arki - Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö opiskelijoiden hyvinvointia luomassa. Työpajassa saat eväitä arjen hallintaan. Keskustellaan yhdessä läpi mistä hyvä opiskeluarki koostuu. Pohditaan unen, ravinnon, sosiaalisten suhteiden, jännittämisen ja itsestään huolehtimisen merkityksestä sujuvaan arkeen.

perheellisten/aikuisopiskelijoiden paja

  • Työpajassa käsitellään työn, perheen ja opiskelun yhteensovittamista hyvinvoinnin ja opintojen sujuvan etenemisen näkökulmasta. Työpajassa pohditaan pienryhmissä esimerkkitapausten kautta ratkaisuja opintojen toteuttamiseen eri elämäntilanteissa.

sykettä – hyvinvointi- ja liikuntapalvelut (kuopio)

  • Tule tutustumaan monipuolisiin ja innostaviin SYKETTÄ-palveluihin Kuopiossa!