Yhteystiedot

Keneltä kysyn?

Klikkaa listan otsikkoa ja saat tarkempaa tietoa.

Ota yhteyttä opintopalveluihin, kun sinulla on kysyttävää:

Tarkemmat palvelukuvaukset, yhteystiedot palveluittain ja henkilöittäin sekä aukioloajat  löydät opintopalvelujen sivuilta.

Yliopiston IT-palveluista vastaa Tietotekniikkapalvelut. Yleisimmät opiskelijoiden tarvitsemat IT-palvelut ovat UEF-käyttäjätunnukseen ja salasanan vaihtoon liittyvät kysymykset ja ongelmat. Palvelukanavina ovat UEF Asiointipalvelu, Chat, puhelin ja asiakaspalvelupisteet Joensuussa ja Kuopiossa.

Kaikki perustutkintoa suorittavat opiskelijat ovat ylioppilaskunnan jäseniä. Ylioppilaskunnan jäseneksi voivat halutessaan liittyä myös jatko-opiskelijat. ISYY hoitaa opiskelijakortteihin ja opiskelijaetuihin liittyvät asiat. ISYY tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti harrastustoimintaa, tapahtumia ja aktiviteetteja. Palvelut ja yhteystiedot löydät ISYYn sivuilta.

Kirjaston tietoasiantuntijat neuvovat kirjaston tiedonlähteiden ja tietokantojen käytössä. Ks. Tiedonhaun ohjaus

Tiedekunnissa ja oppiaineissa tunnetaan opintojen sisällölliset asiat. Jokaisessa tiedekunnassa on opintohallinnon osaajia (amanuenssit, opintosihteerit, suunnittelijat ja toimistosihteerit), jotka auttavat opiskelijoita opintoasioissa ja osaavat vastata moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tiedekuntien hallinto- ja toimistohenkilöstön yhteystietoja:

Filosofinen tiedekunta

Luonnon ja metsätieteiden tiedekunta

Terveystieteiden tiedekunta

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta

Useimmissa oppiaineissa/koulutusohjelmissa on HOPS-ohjaaja, joka auttaa HOPSin eli henkilökohtaisen opintosuunnitelman teossa. Ks. HOPS-ohjaajien yhteystiedot.

 

, Yhteystiedot, UEF Kamu