Yhteystiedot

Keneltä kysyn?

Ota yhteyttä opintopalveluihin, kun sinulla on kysyttävää:

Tarkemmat palvelukuvaukset sekä yhteystiedot palveluittain ja henkilöittäin löydät opintopalvelujen sivuilta.

Yliopiston IT-palveluista vastaa Tietotekniikkapalvelut. Yleisimmät opiskelijoiden tarvitsemat IT-palvelut ovat UEF-käyttäjätunnukseen ja salasanan vaihtoon liittyvät kysymykset ja ongelmat. Palvelupyynnöt voi lähettää asiointipalvelun kautta https://asiointi.uef.fi tai soittaa  tietotekniikkapalvelujen puhelinpalveluun: 0294 458880 (arkisin klo 8-15).

Kaikki perustutkintoa suorittavat opiskelijat ovat ylioppilaskunnan jäseniä. Ylioppilaskunnan jäseneksi voivat halutessaan liittyä myös jatko-opiskelijat. ISYY hoitaa opiskelijakortteihin ja opiskelijaetuihin liittyvät asiat. ISYY tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti harrastustoimintaa, tapahtumia ja aktiviteetteja. Palvelut ja yhteystiedot löydät ISYYn sivuilta.

Kirjaston tietoasiantuntijat neuvovat kirjaston tiedonlähteiden ja tietokantojen käytössä. Ks. Tiedonhaun ohjaus

Tiedekunnissa ja oppiaineissa tunnetaan opintojen sisällölliset asiat. Jokaisessa tiedekunnassa on opintohallinnon osaajia (amanuenssit, opintosihteerit, suunnittelijat ja toimistosihteerit), jotka auttavat opiskelijoita opintoasioissa ja osaavat vastata moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Opintoneuvonnasta vastaavien amanuenssien ja hops-ohjaajien yhteystietoja on koottu sivulle Opintoneuvonta tiedekunnissa.