Tarkenna hakuasi

30274 Ylioppilaskunta (ISYY)

Ylioppilaskunta (ISYY)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on Itä-Suomen yliopistossa opiskelevien etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Jäseniä ovat kaikki yliopistossa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat.

Ylioppilaskunta tuottaa useita palveluita opiskelijoille, muun muassa tapahtumia ja teemaviikkoja, YTHS-palveluita ja opiskelijahyvinvoinnin palveluita, SYKETTÄ-liikuntapalveluita ja liikuntavälineiden lainausta, edunvalvontaa, viestintäpalveluita, kerhotoimintaa ja kansainvälisiä palveluita. Tutustu ISYY:n palveluiden tarjontaan.

Ylioppilaskunnan toimistot palvelevat Joensuussa ja Kuopiossa. Toimistoilta voit noutaa lukuvuosi- tai lukukausitarran opiskelijakorttiisi sekä opiskelijakalenterin. Lisäksi voit muun muassa ostaa SYKETTÄ-tarran, ISYY-tuotteita ja lippuja erilaisiin tapahtumiin.

  • Joensuun toimisto, käynti- ja postiosoite: Yliopistokatu 7, Haltia 2.krs, PL 111, 80100 Joensuu, sähköposti: toimisto.joensuu@isyy.fi,
  • Kuopion toimisto, käynti- ja postiosoite: Yliopistonranta 3, Studentia, sisäänkäynti C-ovesta, PL 1627, 70211 Kuopio, sähköposti: toimisto.kuopio@isyy.fi

Ylioppilaskunnan edustajiston, hallituksen ja henkilöstön yhteystiedot sekä toimistojen aukioloajat löytyvät ISYY:n verkkosivuilta.