Refine your search

52878 TT Opas Terveystieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmat

Terveystieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmat

Tiedekunnan opetussuunnitelmassa määrätään, mitä tutkintoja tiedekunnassa voidaan suorittaa ja millä kielillä tutkintoja voidaan suorittaa. Tiedekunnan opetussuunnitelma sisältää tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmat ja kaikille tutkinto-ohjelmille yhteiset määräykset. Opiskelijan ja opettajan on noudatettava opetussuunnitelmaa. (Koulutuksen johtosääntö 18 §)

Jokaisesta tutkinto-ohjelmasta laaditaan opetussuunnitelma, joka on osaamisperustainen opetuksen, opintojen suunnittelun ja ohjauksen väline. Tiedekunta ja laitos tai osasto kehittävät ja arvioivat opetussuunnitelmaa säännöllisesti. Kehittämisessä hyödynnetään opetuksesta, opinnoista, ohjauksesta ja tutkinnoista kerättyä palautetta ja tilastotietoja. (Koulutuksen johtosääntö 18 §)

Terveystieteiden tiedekunnan opetussuunnitelma käsittää tiedekunnan pysyväismääräykset, tiedekunnan opinto-oppaan Kamussa sekä Pepissä olevat koulutus- / tutkinto-ohjelmakohtaiset opinto-oppaat. Kamuun on koottuna tiedekunnan yhteiset ohjeet ja linjaukset. Pepissä on nähtävissä tutkintojen ja sivuaineopintojen rakenteet ja tarkemmat sisällöt sekä toteutukset.