Harrasta UEFissa

Opiskelun vastapainoksi UEFissa voi viettää vapaa-aikaa erilaisten harrastusten parissa molemmilla kampuksillamme. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja valitse mieleisesi harrastus!

Uusi opiskelija! Tule tutustumaan erilaisiin vapaa-aikainfoihin Orientaation Tietotorilla ja Tietoiskuissa 5.9. klo 10 – 14 välillä! Kamu//uuden opiskelijan orientaoiva verkkomateriaali

 

Ainejärjestöt

  • Ainejärjestöt ovat eri alojen opiskelijoiden järjestöjä, jotka valvovat opiskelijoiden etuja ja hyvinvointia. Ne myös järjestävät paljon opiskelijatapahtumia. Tutustu UEFin eri alojen ainejärjestöihin!

Kampusjärjestöt

SYKETTÄ -korkeakoululiikunta

  • Liikunnalla on todistetusti positiivinen yhteys fyysisen terveyden ja mielenterveyden ylläpitämisessä. Vapaa-ajalla toteutettu hauska liikuntahetki edistää parhaalla mahdollisella tavalla yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kaventaa opiskelija- ja henkilöstöryhmien raja-aitoja. Yliopiston ja kampuskaupunkien korkeakoulujen liikuntapalvelut on yhdistetty SYKETTÄ -liikuntapalveluksi. Palvelun käyttäjät pääsevät tutustumaan pääkampuskaupungeissa monipuolisesti eri liikuntalajeihin aina zumbasta futsaliin. Lue lisää SYKETTÄ -sivustolta.

Kerhot

  • Kerhot ovat Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan alaisia voittoa tavoittelemattomia yhteisöjä, joiden tarkoituksena on järjestää mielekästä vapaa-ajan toimintaa yliopisto-opiskelijoille. Kerhon toiminnan tulee olla lain, hyvien tapojen ja ylioppilaskunnan toiminnan mukaista. Kerhojen toimijat koostuvat ISYY:n jäsenistä. Tutustu kampuksilla toimiviin kerhoihin!

Kuorot

 

Lue lisää vapaa-ajan toiminnasta ylioppilaskunnan sivuilta.