Harrasta UEFissa ja vapaa-ajalla

Tutustu Joensuun ja Kuopion alueen monipuoliseen liikunta- ja vapaa-aikatarjontaan

Opiskelun vastapainoksi kampuskaupungeissa voi viettää vapaa-aikaa erilaisten harrastusten parissa. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja valitse mieleisesi harrastus!

SYKETTÄ -korkeakoululiikunta

SYKETTÄ-korkeakoululiikunta tarjoaa hyvinvointia korkeakouluyhteisölle. Tarjolla on monipuolinen liikuntakalenteri, josta löytyy helposti saavutettavia liikuntamuotoja erilaisille liikkujille. SYKETTÄ-liikuntapalvelujen hinta on opiskelijan kukkarolle sopiva! Liikunnalla on todistetusti positiivinen yhteys fyysisen terveyden ja mielenterveyden ylläpitämisessä. Palvelun käyttäjät pääsevät tutustumaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin aina zumbasta futsaliin. Lue lisää SYKETTÄ-sivustolta.

Ainejärjestöt

Ainejärjestöt ovat eri alojen opiskelijoiden järjestöjä, jotka valvovat opiskelijoiden etuja ja hyvinvointia. Ne myös järjestävät paljon opiskelijatapahtumia. Tutustu eri alojen ainejärjestöihin!

Kampusjärjestöt

Kiinnostaako teatteri tai musiikki? Entäpä politiikka? Tutustu kampuksilla toimiviin kampusjärjestöihin!

Kerhot

Kerhot ovat Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan alaisia voittoa tavoittelemattomia yhteisöjä, joiden tarkoituksena on järjestää mielekästä vapaa-ajan toimintaa yliopisto-opiskelijoille. Kerhon toiminnan tulee olla lain, hyvien tapojen ja ylioppilaskunnan toiminnan mukaista. Kerhojen toimijat koostuvat ISYYn jäsenistä. Tutustu kampuksilla toimiviin kerhoihin!

Kuorot

UEFin virallinen kuoro on Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy, johon kuuluu n. 60 opiskelijaa, vaihto-opiskelijaa ja alumnia. Kuopion kampuksella toimii UEF Kuopion ylioppilaskuoro.

Kampuskaupunkien infoa vapaa-ajan toiminnasta