Ylioppilaskunta ISYY ja ainejärjestöt

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on 1.1.2010 toimintansa aloittanut ylioppilaskunta ja se toimii kolmella kampuksella. Sen jäseniä ovat automaattisesti kaikki Itä-Suomen yliopistossa (Joensuun, Kuopion tai Savonlinnan kampuksilla) perustutkintoa suorittavat opiskelijat, sekä vapaaehtoisesti jatko-opiskelijat ja ulkomaalaiset vaihto-opiskelijat.

ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää jäsentensä yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiä. Ylioppilaskunta tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua monenlaiseen eri toimintaan ja saada kokemusta järjestötoiminnasta sekä eväitä tulevaisuutta varten. Ylioppilaskunnan kerhoista ja eri aine- ja muista järjestöistä voit löytää myös samanhenkisiä ja omasta opiskelualastasi tai harrastuksestasi kiinnostuneita tyyppejä, joiden avulla opiskeluelämästä tulee kaksin verroin mukavampaa! Katso lisää ISYYn sivuilta.

Ylioppilaskunnalla on viikkotiedote Wiikko-Ärsyke, joka ilmestyy maanantaisin kaikilla kampuksilla. Tiedotteen voi tilata suoraan omaan sähköpostiin. Lisätietoja ISYY:n verkkosivuilta tai tiedotus@isyy.fi. Englanninkielinen viikkotiedote Monday Mail ilmestyy Joensuun ja Kuopion kampuksilla.