Ylioppilaskunta ISYY ja ainejärjestöt

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, jonka jäseniä ovat kaikki UEFin perustutkinto-opiskelijat alasta ja kampuksesta riippumatta, sekä vapaaehtoisesti jatko- ja ulkomaalaiset vaihto-opiskelijat. Tarjoamme sinulle aktiivisen opiskelijayhteisön, edunvalvontaa, vapaa-ajan toimintaa, vaikutusmahdollisuuksia sekä neuvoa ja tukea opiskelijan arjessa. Myös ISYYn häirintäyhdyshenkilöt auttavat sinua, jos kohtaat epäasiallista käytöstä tai häirintää yliopistolla.

 ISYY perusinfoa (Google docs), katso esimerkiksi kuinka voit tilata itsellesi opiskelijakortin.

WhatISYY-esittelyvideo (0:51)

 

Uusi opiskelija! ISYYn toimijoita voit tavata:Kamu//uuden opiskelijan orientaoiva verkkomateriaali

  • 5.9. Orientaation Tietotorilla sekä Tietoiskuissa (vapaa-ajan toiminnan esittely)
  • 7.9. Tietoiskuissa (edunvalvonnan esittely)
  • 2.10. edunvalvontatyöpajoissa
  • Nähdään tuolloin!

 

Ylioppilaskunnan Juuson, Heidin ja Heikin tervetulotervehdys uusille opiskleijoille! (0:33)

Ylioppilaskunnan kerhoista ja muusta toiminnasta tai omasta ainejärjestöstäsi voit löytää samanhenkisiä ja omasta opiskelualastasi tai harrastuksestasi kiinnostuneita tyyppejä, joiden avulla opiskeluelämästä tulee kaksin verroin mukavampaa! Katso lisätietoa ylioppilaskunnan kerhoista ISYYn sivuilta.

 

 

Ylioppilaskunnalla on suomenkielinen viikkotiedote Wiikko-Ärsyke, joka ilmestyy tiistaisin molemmilla kampuksilla. ISYYn jäsenet lisätään oman kampuksensa Wiikko-Ärsykkeen jakelulistalle automaattisesti lukuvuoden alussa. ISYYllä on myös englanninkielinen viikkotiedote Weekly Feed, joka ilmestyy molemmilla kampuksilla tiistaisin. Lisätietoja ISYY:n verkkosivuilta tai tiedotus@isyy.fi. Seuraa myös muita viestintäkanaviamme, niin pysyt perillä, mitä kampuksilla tapahtuu!

Ylioppilaskunnalla on toimisto molemmilla kampuksilla. Kuopiossa se löytyy Lukemalta (Studentia-rakennus) ensimmäisestä kerroksesta, ja Joensuussa Haltia-rakennuksen toisesta kerroksesta. Toimistot ovat avoinna ma, ti, to klo 10-15, ke suljettu, pe klo 10-13. Olet tervetullut toimistolle aukioloaikoina!