Ylioppilaskunta ISYY ja ainejärjestöt

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, jonka jäseniä ovat kaikki UEFin perustutkinto-opiskelijat alasta ja kampuksesta riippumatta, sekä vapaaehtoisesti jatko- ja ulkomaalaiset vaihto-opiskelijat. Ylioppilaskunnan jäsenyys perustuu lakiin. Lue lisää ylioppilaskunnan jäsenyydestä ja jäsenmaksusta.

Tarjoamme sinulle aktiivisen opiskelijayhteisön, edunvalvontaa, vapaa-ajan toimintaa, vaikutusmahdollisuuksia, jäsenpalveluita ja opiskelijaetuja sekä neuvoa ja tukea opiskelijan arjessa. Myös ISYYn häirintäyhdyshenkilöt auttavat sinua, jos kohtaat epäasiallista käytöstä tai häirintää yliopistolla. Lisäksi voit vuokrata ylioppilaskunnan tiloja edullisesti omaan tai vaikka ainejärjestösi käyttöön. Lue lisää ISYYn palveluista.

ISYY perusinfosta (Google docs), katso esimerkiksi, kuinka voit tilata itsellesi opiskelijakortin.

WhatISYY-esittelyvideo (0:51)

Ylioppilaskunnan Juuson, Heidin ja Heikin tervetulotervehdys uusille opiskelijoille! (0:33)

 

Ylioppilaskunnalla on toimisto molemmilla kampuksilla. Kuopiossa se löytyy Lukemalta (Studentia-rakennus, Yliopistonranta 3) ensimmäisestä kerroksesta, ja Joensuussa Haltia-rakennuksen (Yliopistokatu 7) toisesta kerroksesta. Toimistot ovat avoinna ma, ti, to klo 10-15, ke suljettu, pe klo 10-13. Olet tervetullut toimistolle aukioloaikoina! Poikkeuksista aukioloajoissa ilmoitetaan ISYYn verkkosivuilla.

Ylioppilaskunnan kerhoista ja muusta toiminnasta tai omasta ainejärjestöstäsi voit löytää samanhenkisiä ja omasta opiskelualastasi tai harrastuksestasi kiinnostuneita tyyppejä, joiden avulla opiskeluelämästä tulee kaksin verroin mukavampaa! Katso lisätietoa ylioppilaskunnan kerhoista ISYYn sivuilta.

 

 

Ylioppilaskunnalla on suomenkielinen viikkotiedote Wiikko-Ärsyke, joka ilmestyy tiistaisin molemmilla kampuksilla. ISYYn jäsenet lisätään oman kampuksensa Wiikko-Ärsykkeen jakelulistalle automaattisesti lukuvuoden alussa. ISYYllä on myös englanninkielinen viikkotiedote Weekly Feed, joka ilmestyy molemmilla kampuksilla tiistaisin. Lisätietoja ISYYn verkkosivuilta tai tiedotus@isyy.fi. Seuraa myös muita viestintäkanaviamme, niin pysyt perillä, mitä kampuksilla tapahtuu!

Lisäksi ylioppilaskunnalla on oma ylioppilaslehti Uljas, jonka löydät kampusten lehtitelineistä ja verkosta.

Seuraa myös muita viestintäkanaviamme, niin pysyt perillä siitä, mitä kampuksilla tapahtuu!