Skip to content
UEF Kamu
  • Etusivu
  • Työkalut
  • Tietopankki
  • Ota yhteyttä
SuomiEnglish
Opiskelijaruokailu
Sähköposti
Yammer
Peppi
WebOodi (lukutilassa)
UEF Moodle
eLearn Moodle
DigiCampus
Lukari
Exam: opiskelijan ohjeet
Kirjasto
MOT-sanakirjat
Sykettä.fi
ISYY
UEF Connect
uef.fi
Student2Student -vertaisohjaus
Peppi
uef.fi
Heimo
weboodi.uef.fi
  • Etusivu
  • Työkalut
  • Tietopankki
  • Ota yhteyttä
Ajankohtaista
Uudelle opiskelijalle
Tohtorikoulutus
Opintoyhteisöt
Opiskelijoiden tukikanavat
Sivuaineet ja muut opinnot
Opinto-oppaat
Vaihto-opiskelu ja kansainvälistyminen
Osaamisen tunnustaminen
Opintoneuvonta
Lukuvuoden ajankohtia
Kampukset, tiedekunnat
Yliopistosanastoa
  1. Etusivu
  2. Tietopankki
  3. Vaihto-opiskelu ja kansainvälistyminen
  4. Vaihtokohteet ja -ohjelmat
  5. Lyhyet vaihdot
Tulosta yläreunan logo

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO

JOENSUU, KUOPIO

Perustutkinto-opiskelija Jatkotutkinto-opiskelija

Lyhyet vaihdot

Tulosta

Erasmus+ ja lyhyet monimuotovaihdot

Erasmus+ -ohjelma mahdollistaa uudella kaudella apurahojen myöntämisen lyhyisiin monimuotovaihtoihin (blended intensive courses). Haku Erasmus+ lyhyisiin monimuotovaihtoihin on käynnissä ajalla 1.9.2022 – 31.5.2023.

Erasmus+ -lyhyiden monimuotovaihtojen apurahojen hakuprosessi

  1. Lue hakuilmoitus ohjeineen kokonaisuudessaan huolellisesti.
  2. Etsi ja kartoita sinulle sopivia lyhyiden monimuotovaihtojen mahdollisuuksia. Joitakin ilmoituksia löytyy Yammer-ryhmästä Kansainvälistymismahdollisuuksia opiskelijoille // Internationalisation offers for students.
  3. Kun löydät sinulle sopivan vaihtoehdon, varmista, että pakolliset ehdot täyttyvät (alla).
  4. Keskustele vaihtosuunnitelmastasi laitoksesi/osastosi kansainvälisten asioiden yhteyshenkilön kanssa ennen apurahan hakemista.
  5. Muista hakea monimuotoiselle lyhytkurssille kohdeyliopiston ohjeiden mukaan sekä hakea apurahaa tässä apurahahaussa näiden hakuaikoina. Nämä ovat kaksi erillistä hakua.
  6. Itä-Suomen yliopistolle työsuhteessa olevat opiskelijat eivät voi hakea apurahaa Erasmus+ lyhyeen monimuotovaihtoon. Jos olet työsuhteessa (esim. nuoremman tutkijan työsopimus), voit hakea lyhyelle vaihdolle Erasmus+ -henkilökuntavaihdon tukea.

Erasmus+ -lyhyiden monimuotovaihtojen ehdot

  • Kurssin järjestävän yliopiston tulee olla Itä-Suomen yliopiston Erasmus+ partneriyliopisto. Lista UEFin partneriyliopistoista löytyy täältä (word-tiedosto).
  • Kurssiin kuuluu virtuaalinen osio ja fyysinen liikkuvuusosio. Tämä tarkoittaa, että kurssilla täytyy olla verkko-opiskelua ennen tai jälkeen fyysisen vaihtojakson. HUOM! Virtuaalisen osion vaatimus ei koske tohtoritason opiskelijoita.
  • Fyysisen liikkuvuuden osio on pituudeltaan 5–30 päivää.
  • Virtuaalisen ja fyysisen jakson yhteinen minimilaajuus on 3 op.
  • Lyhytkurssilla opetuksen tulee olla maksutonta, eikä osallistujilta peritä lukukausi-, kirjoittautumis- tai kuulustelumaksuja eikä laboratorioiden ja kirjastojen käyttömaksuja.

Nordic Centre at Fudan University

HUOM! Kesällä 2023 järjestetään vain yksi kurssi, Business and Innovation in China. Kesällä 2023 vaihtoon voivat hakea ensisijaisesti maisteritason opiskelijat. Myös kandin loppuvaiheilla olevat opiskelijat voivat hakea kurssille.

Nordic Centre at Fudan University järjestää yleensä 2 kesäkurssia Fudanin yliopistossa Shanghaissa, Kiinassa. Kurssipaikat tulevat hakuun yleensä kevätlukukauden alussa.

Kurssimaksua ei ole ollut tai sen suuruus on ollut n. 100 €. Lisäksi opiskelijat maksavat itse matka-, vakuutus-, asumis- ja elinkustannuksensa. Itä-Suomen yliopisto myöntää kesäkurssille valituille opiskelijoilleen apurahan, jonka suuruus vaihtelee vuosittain.

Kursseille voivat hakea kaikkien alojen perustutkintoa suorittavat opiskelijat, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden lukuvuoden menestyksekkäät opinnot Itä-Suomen yliopistossa. Etusija valinnoissa on opiskelijoilla, jotka pysyvät sisällyttämään kurssin tutkinto-opintoihinsa ja joilla on vain vähän tai ei yhtään kokemusta Kiinasta. Lopullisen päätöksen opiskelupaikoista tekee Nordic Centre.

Itä-Suomen yliopisto maksaa kurssille osallistuville opiskelijoille apurahan, jonka suuruudesta ja hakemisesta tiedotetaan helmikuun puolivälin jälkeen.

Lisätietoa kesäkursseista sekä kurssien alustava ohjelma löytyy Nordic Centre at Fudan Universityn verkkosivuilta.

Nordic Centre in India (NCI)

HUOM! Kurssi järjestetty viimeksi kesällä 2022.

Nordic Centre in India järjestää joka kesä 3-4 kesäkurssia eri kaupungeissa Intiassa. Tarkat tiedot hakukuulutuksessa. Kurssipaikat tulevat hakuun yleensä kevätlukukauden alussa.

Kurssimaksu on yleensä 1000-1700 euroa sisältäen elinkustannukset (asuminen, ruoka), opetuksen ja kurssimateriaalin ja lyhyet retket. Opiskelijat maksavat itse mm. matka-, vakuutus- ja viisumikustannukset. Itä-Suomen yliopisto myöntää kesäkursseille valituille opiskelijoilleen apurahan, jonka suuruus on 1000 euroa vuonna 2022.

Kursseille voivat hakea kaikkien alojen perustutkintoa suorittavat opiskelijat, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden lukuvuoden menestyksekkäät opinnot Itä-Suomen yliopistossa. Etusija valinnoissa on opiskelijoilla, jotka pysyvät sisällyttämään kurssin tutkinto-opintoihinsa ja joilla on vain vähän tai ei yhtään kokemusta Intiasta. Lopullisen päätöksen opiskelupaikoista tekee Nordic Centre in India.

Lisätietoja löytyy NCI:n verkkosivuilta.

Nordlys-verkoston partneriyliopistojen kesäkurssit

HUOM! Apurahan haku Nordlys-verkostoon kuuluvien yliopistojen kesäkursseille kesälle 2020 on peruttu koronaviruspandemian vuoksi.

Aiheeseen liittyvät linkit

  • Nordic Centre at Fudan University
  • Nordic Centre in India (NCI)
Nordlys Pohjoismaat kesäkurssit lyhyt vaihto lyhyet vaihdot lyhytkurssit Kiina Intia express-vaihto kesäopinnot intensiivikurssit
University of Eastern Finland Joensuu, Kuopio © University of Eastern Finland
Facebook Instagram Twitter YouTube LinkedIn Snapchat SoundCloud
  • Saavutettavuusseloste
  • Tietosuojaseloste
Hallinnoi evästeitä
Palvelu käyttää evästeitä sivuston optimointiin.
Toiminnalliset Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastolliset
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista
Näytä asetukset
{title} {title} {title}