Elämäntaitokurssi alkaa 14.1.2019

26.11.2018 Joensuu

”Miten arkesi menee – vai jotenkuten menettelee?

Ethän valvo kaiken yötä miettien opiskelutyötä?

Syöthän hyvin ja liikut myös – ettei ala kiristämään vyös?

Onhan Sinulla mukavaa tekemistä – eihän liika stressi iloa estä?

Jos kotityöt eivät suju kuin tanssi – olisi tässä eräs chanssi.”A.P-12

 

Joensuun YTHS järjestää 14.1.2019 alkaen maanantaisin klo 13-15

 

Elämäntaitokurssin

Kurssi koostuu kahdeksasta ryhmätapaamisesta, joiden aikana pohditaan itsenäisiä tehtäviä tehden, niitä yhdessä läpikäyden sekä keskustellen ihmisen hyvinvointiin liittyvistä aihealueista. Osallistuminen ryhmään ei edellytä erityisiä ongelmia tai lähetettä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssiin kuuluu myös Joensuun Marttojen opastama ”keittiövuoro” ja mahdollisesti myös fysioterapeutin ohjaama tunti.

Kurssin tavoitteena on auttaa opiskelijaa tekemään tilannekatsaus toimintatavoistaan, opetella tunnistamaan omaa hyvinvointia edistäviä muutostarpeita sekä löytämään keinoja niiden toteuttamiseen. Kurssi on maksuton. Paikka: YTHS kokoushuone

www.nyyti.fi -> Elämäntaitokurssi / www.yths.fi -> I love arki -> Elämäntaitokurssi

Ilmoittautuminen 17.12.2018 mennessä ottamalla yhteyttä YTHS/Joensuu: puh. 046  710 1082 tai ottamalla asia puheeksi vastaanottokäynnillä. Aiemmin ilmoittautuneita pyydetään myös varmistamaan kurssille tulonsa. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetän infokirjeen Selfin kautta, joten varmistathan, että olet päivittänyt yhteystietosi YTHS:n Self -palvelussa.

 Tervetuloa mukaan!

 Terveisin, Th Anne Pellikka/YTHS, Joensuu

Takaisin