Tarkenna hakuasi

Opintopalvelujen Joensuun kampuksen palvelutiskin poikkeusaukiolo 2.5. alkaen

Opintopalvelujen palvelutiski Joensuun kampuksella on 2.5. alkaen avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 10-15. Loppuviikon tiski on kiinni, mutta palvelua saa edelleen sähköpostitse (opiskelu[at]uef.fi) ja puhelimitse (0294 458900). Poikkeusaukiolo on voimassa toistaiseksi.

Kuopion kampuksen palvelu on edelleen avoinna ma-pe klo 10-15.

Kysely opiskelijoille: Itä-Suomen nuorisopuntari

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa toimiva nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia toteuttaa säännöllisesti itäsuomalaisille nuorille suunnatun kyselyn, joka kulkee nimellä Itä-Suomen nuorisopuntari. Nuorisopuntarin avulla kerätään oppilaitosten kautta Itä-Suomen nuoria koskevaa kuntakohtaista hyvinvointitietoa. Kyselyn kohderyhmänä ovat Itä-Suomen (Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Etelä-Savo) oppilaitosten 15-25 -vuotiaat nuoret yläkoulun 9. luokasta aina toisen asteen oppilaitoksiin, ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisäksi mukana ovat nuorten työpajoilla työskentelevät nuoret.

Tänä vuonna kysely kohdentuu nuorten työelämäodotuksiin sekä työelämätaitoihin. Kysely tuottaa arvokasta tietoa oppilaitoksille ja korkeakouluille oman toimintansa kehittämisen pohjaksi. Nuorisopuntari tavoittelee mahdollisimman edustavaa aineistoa sekä tutkimuksen luotettavuuden että tutkimuksen jatkuvuuden vuoksi. Kyselyssä ei arvioida oppilaitosta, sen opetusta tai oppimisyhteisöä.

Vastausaikaa on 4.5.2018 saakka.

Lisätiedot ja linkki kyselyyn https://studentuef.sharepoint.com/sites/heimo_fi/Ajankohtaista/Sivut/It%C3%A4-Suomen%20nuorisopuntari%20%E2%80%93%20kysely%20avoinna%204.5.%20saakka.aspx