Tärkeitä toimintoja ja palveluita opintojen alussa

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa paljon erilaisia palveluita ja toimintoja opiskelujen tueksi. Tälle sivulle on koottu tietoa palveluista  toiminnoista, joihin on hyvä tutustua jo ennen opintojen alkamista kampuksella syyskuussa. Lisää tukipalveluita ja neuvontaa tarjoavia tahoja löydät myös toisaalta KAMU opiskelijan käsikirjasta.

Opiskeluterveydenhuolto

Neuvontaa opiskelun tueksi

Ohjausta opiskelun tueksi

Itsenäisen työskentelyn tilat

Kampuksella pääset työskentelemään myös itsenäisen työskentelyn tiloissa. Tarjoamme käyttöösi tietokonetiloja itsenäiseen opiskeluun (tarvittaessa saatavilla tukipalvelua), ryhmätyötiloja sekä myös 24/7 tiloja. Tutustu lisää!

Opiskelijaruokailu

Opiskelijan ruokailumahdollisuudet Joensuussa ja Kuopiossa löydät UEFn verkkosivulta. Lisäinfoa opiskelijaruokailusta voit katsoa myös Kamun opiskelijaruokailu-sivulta. Tutustu Fazer Foodin esittelyvideoon (4:04)

Opintopalvelut

Opintopalvelut -yksikkö palvelee hakijoita, opiskelijoita, henkilökuntaa, opetusta antavia yksiköitä sekä yhteistyökumppaneita.

Opiskelijoille tarjottavia palveluita ovat esimerkiksi hakijapalvelut, kansainväliset liikkuvuuspalvelut, koulutuspalvelut, opintohallinnon palvelut (asiakaspalvelutiski, opiskelijarekisteri), opintopsykologipalvelut, opintotukipalvelut, opiskelijarekrytointipalvelut, eOppimisen tukipalvelut, opiskelijoiden tulopalvelut (tuutorointi ja orientaatio) ja urapalvelut. Opintopalvelut koordinoi myös opiskeluhyvinvointiasioita.

Tutustu tärkeimpiin Opintopalvelujen tarjoamiin palveluihin KAMUssa uuden opiskelijan materiaaleissa ja opiskelijan käsikirjassa.