Refine your search

37311 Uusi avoimen yliopiston opiskelija

Aktivoi UEF-käyttäjätunnus tai vaihda tunnuksesi salasana

UEF-käyttäjätunnuksella pääset kirjautumaan kaikkiin yliopiston sähköisiin palveluihin, kuten opiskelijasähköpostiin, verkko-oppimisympäristöihin, opintotietojärjestelmä Peppiin ja kirjaston palveluihin.  Käyttäjätunnus on aktivoitavissa seuraavana päiväna siitä, kun opiskeluoikeus on perustettu ja olet saanut viestin opiskeluoikeuden perustamisesta. UEF-käyttöoikeudet saat opiskeluoikeuden alkamispäivänä (syyslukukaudella alkaen 1.8. ja kevätlukukaudella 1.1.).

Tutustu ohjeisiin sivulla UEF-tunnusten käyttöönotto - UEF Kamu (avautuu uuteen välilehteen)

Opiskelijasähköpostin käyttöönotto ja Microsoft 365-palveluun kirjautuminen

Avoimen yliopiston opiskelijana saat käyttöösi Microsoft 365 –palvelun, joka sisältää opiskelijasähköpostin.

  • Sähköpostiosoitteesi on muotoa tunnus@student.uef.fi.
  • Opiskelijasähköpostiin ja muualle Micorosoft 365 -palveluun kirjaudutaan käyttäen tunnuksesta muotoa tunnus@uef.fi.

Opintoihin liittyvät tiedotteet lähetetään vain UEF-opiskelijasähköpostiin. Luethan siis sähköpostiasi säännöllisesti. Tutustu Microsoft 365 -palveluun.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa Micorosoft 365-palveluun, sinua ohjeistetaan tekemään kaksivaiheinen tunnistautuminen (MFA). Tietoa  kaksivaiheisesta tunnistautumisesta.

Huom! Jos käytössäsi on useita Microsoft 365-tilejä, voi selaimen välimuistissa olevat jonkin muun (esim. työpaikan tai muun oppilaitoksen) Microsoft 365-tilin käyttäjätunnus ja salasana estää kirjautumisen. Käytä tällöin kirjautumiseen toista selainta tai avaa selainikkuna InPrivate/Incognito/Yksityinen-tilassa.

Peppi-opintotietojärjestelmä

Peppi on Itä-Suomen yliopistossa käytössä oleva opintotietojärjestelmä. Pepistä näet muun muassa omat tiedot, opiskeluoikeusnumerosi, opintojaksoille ilmoittautumiset, opiskeluoikeusajan, opintojaksojen suoritukset ja opetuksen aikataulut. Kirjaudu Peppiin UEF-käyttäjätunnuksella (tunnus@uef.fi).

Ohjeita Pepin käyttöön löydät Peppi-ohjeita avoimen yliopiston opiskelijoille -ohjeesta.

Digistartti-perehdytys

Digistartti-perehdytyksen tavoite on helpottaa tutustumista Itä-Suomen yliopiston digitaalisiin opiskeluympäristöihin jo ennen opintojen alkamista. Suosittelemme Digistarttiin tutustumista ennen opintojesi aloitusta.

Opinto-ohjaus

Tarvittaessa otathan yhteyttä oppiaineen jatkuvan oppimisen asiantuntijaan tai opintoasiainsihteeriin. Voit laittaa viestiä myös yleiseen opinto-ohjauksen sähköpostiin: jok-ohjaus@uef.fi tai varata ajan ohjauksen ajanvarauksen kalenterista. Opinto-ohjaus on maksutonta.

Tutustu myös avoimen yliopiston ohjauksen sivuihin.